Έλτσε, η ισπανική! - Primera Division - SPORT 24
PRIMERA DIVISION

Έλτσε, η ισπανική!

Έλτσε, η ισπανική!

Η Έλτσε παρουσίασε τη δεύτερη εμφάνισή της για τη σεζόν 2015-2016, η οποία έχει κάτι παραπάνω από έντονο το ισπανικό στοιχείο. (φωτογραφία)

Περνά ώρες αγωνίας, αναμένοντας την οριστική απόφαση του CAS σχετικά με το αγωνιστικό της μέλλον. Μπορεί να μη γνωρίζει εάν την επόμενη σεζόν θα παίζει στην Primera ή στη Segunda, αλλά η καινοτομία συναντάται σε αφθονία, στη Βαλένθια.

Μάλιστα την τελευταία εβδομάδα, 10.000 οπαδοί της ομάδας έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης, ζητώντας δικαίωση. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της νέας σεζόν έχουν σχεδιαστεί. Και είναι 100% ισπανικές. Στα χρώματα της σημαίας της χώρας, η δεύτερη εμφάνιση της Έλτσε δεν είναι "φρανχιρόχα", αλλά κίτρινη και κόκκινη. Μάλιστα η συγκεκριμένη θα χρησιμοποιείται στα παιχνίδια του Copa del Rey, αλλά και σε αυτά του πρωταθλήματος, όπου βέβαια αυτό απαιτείται στην τελευταία περίπτωση.

 

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24