LA LIGA

Ελεύθερος από την Ατλέτικο ο Τσέρτσι

Atletico's Alessio Cerci celebrates after scoring during the Group A Champions League soccer match between Atletico de Madrid and Malmo at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 22, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Atletico's Alessio Cerci celebrates after scoring during the Group A Champions League soccer match between Atletico de Madrid and Malmo at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 22, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός, Αλέσιο Τσέρτσι, τον οποίον διεθνή ΜΜΕ θέτουν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, έλυσε την Παρασκευή (30/6) το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης. (video)

Δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε. Αν και είχε ένα ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο (μέχρι το καλοκαίρι του 2018) με τους "κολτσονέρος", την Παρασκευή (30/6) ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός, Αλέσιο Τσέρτσι, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Έτσι, πλέον, κυκλοφορεί... ελεύθερος. Τις τελευταίες ημέρες ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ με αλλεπάλληλα δημοσιεύματά τους τον έθεταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, η "AS" επιμένει ότι έχει σημαντική πρόταση στα χέρια του από τους "ερυθρόλευκους".

Από τη γειτονική χώρα και πατρίδα του, Ιταλία, τον θέλουν δύο ομάδες της Serie A. H Μπολόνια και η Κροτόνε. Ο Αλέσιο Τσέρτσι γεννήθηκε στο Βελέτρι στις 23 Ιούλη του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρόμα. Το 2003 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των "τζαλορόσι" μεσολαβούντων των δανεισμών σε Μπρέσια, Πίζα και Αταλάντα, ενώ το 2010 αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα.

Στη Φλωρεντία κάθισε δύο χρόνια και το 2012 αποκτήθηκε από την Τορίνο, από την οποία μεταγράφηκε στην Ατλέτικο το 2014 έναντι 15.000.000 ευρώ. Από τους "κολτσονέρος" δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Μίλαν και Τζένοα, ενώ είναι διεθνής σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα με τη "σκουάντρα ατζούρα". Πέρυσι έπαιξε 14 λεπτά κόντρα στην Οσασούνα στις 15 Απριλίου για το ισπανικό πρωτάθλημα και 29 λεπτά απέναντι στην Γκιχουέλο στις 20 Δεκεμβρίου για το Copa Del Rey. Στο πρώτο μισό της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο, γεγονός που έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του στο ρόστερ και τα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Photo credits: AP Photo/Andres Kudacki

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ