LA LIGA

Εξοργίστηκε ο Ρονάλντο μετά το τρίτο γκολ της Μπαρτσελόνα

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after missing a scoring chance during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after missing a scoring chance during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Μια λανθασμένη αμυντική αντίδραση του Μαρσέλο εξόργισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τα "έβαλε" με τον Βραζιλιάνο, δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 92ο λεπτό του Clasico της Κυριακής (23/04). (VIDEO)

Το λυτρωτικό γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 92ο λεπτό του Clasico της Κυριακής (23/04) προήλθε έπειτα από μία εξαιρετική ενέργεια του δεξιού μπακ της Μπαρτσελόνα, Σέρχι Ρομπέρτο. Με αυτήν ακριβώς την κούρσα του Ισπανού αμυντικού, σχετίζεται και ο εμφανής εκνευρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο μετά την επίτευξη του τέρματος των "μπλαουγκράνα".

Ο Πορτογάλος εθεάθη να φωνάζει χαρακτηριστικά ότι "έπρεπε να το κάνεις" και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι φωνές είχαν αποδέκτη τον Μαρσέλο. Ο Πορτογάλος κατηγόρησε τον συμπαίκτη του ότι είχε λανθασμένη αμυντική αντίδραση στην κούρσα του Σέρχι Ρομπέρτο, καθώς είχε την ευκαιρία να τον ανακόψει (τουλάχιστον) με φάουλ.

Είναι ευνόητο ότι μια κίτρινη κάρτα προς τον Βραζιλιάνο, ή οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή των "μερένγκες", ουδόλως θα απασχολούσε την ομάδα της Μαδρίτης στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Μάλιστα, ο αριστερός μπακ της Ρεάλ, σε δηλώσεις του με το πέρας της αναμέτρησης παραδέχθηκε το λάθος του, λέγοντας πως "στο τέλος μετρούν οι λεπτομέρειες. Ίσως πρέπει να αναλάβω την ευθύνη που δεν σταμάτησα τον Σέρχι Ρομπέρτο. Ίσως αν έκανα φάουλ, να μην σκόραραν".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

Δείτε το βίντεο με τη χαρακτηριστική αντίδραση του Ρονάλντο:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ