LA LIGA

Έκπληκτος με την πρόταση της Σεβίλλης ο Μοντέλα

Έκπληκτος με την πρόταση της Σεβίλλης ο Μοντέλα
Μοντέλα

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη Σεβίλλη και αναλαμβάνει και τυπικά τους Ανδαλουσιάνους. Ο ίδιος δήλωσε έκπληκτος από το πόσο γρήγορα βρήκε νέα δουλειά.

Τη Σεβίλλη αναλαμβάνει ο Βιντσέντζο Μοντέλα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ο πρώην προπονητής της Μίλαν έδωσε τα χέρια με τους Ανδαλουσιάνους, ενώ ταξίδεψε χθες (29/12) στη Νότια Ισπανία για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Ο Μοντέλα διαδέχεται τον Εντουάρντο Μπερίσο, ο οποίος απολύθηκε προ ημερών μετά από τα πρόσφατα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα της ομάδας, παρότι μόλις είχε επιστρέψει στους πάγκους, λόγω θεραπείας για καρκίνο.

«Είμαι χαρούμενος αλλά και έκπληκτος, διότι δεν το περίμενα. Η ευκαιρία εμφανίστηκε ξαφνικά και είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ στην Ισπανία γι' αυτή τη νέα περιπέτεια, σε ένα σπουδαίο σύλλογο με εκπληκτικούς φιλάθλους", δήλωσε στο "Sky Sport Italia" ο Ιταλός προπονητής.

Ο Μοντέλα θυμήθηκε την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τη Σεβίλλη ως προπονητής της Φιορεντίνα στα ημιτελικά του Europa League: "Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να ακουστώ, διότι οι φίλαθλοι φώναζαν πάρα πολύ".

"Δεν το περίμενα τόσο σύντομα, ειδικά μεσούσης της σεζόν. Αλλά τα σχέδιά μου, οι φιλοδοξίες μου και τα όνειρά μου σχεδιάστηκαν για να πάνε στο εξωτερικό", ανέφερε ακόμα ο Μοντέλα, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και την περιέργειά του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην προπονητική του καριέρα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ