LA LIGA

Έκπληξη στον πάγκο της Λας Πάλμας

Έκπληξη στον πάγκο της Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε ότι ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας, Μανόλο Μάρκεθ, θα είναι ο αντικαταστάτης του Κίκε Σετιέν, την ώρα που ο Ιταλός, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, εμφανιζόταν ως απόλυτο φαβορί και σχεδίαζε τη νέα σεζόν.

Μπήκαμε στον Ιούλιο και η Λας Πάλμας δεν είχε ανακοινώσει προπονητή. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ιταλός προπονητής, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της "ουνιόν", είχαμε έκπληξη και θεαματική ανατροπή δεδομένων.

Όπως ανακοίνωσε η ισπανική νησιωτική ομάδα, τεχνικός της αναλαμβάνει ο Μανόλο Μάρκεθ, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν στο αντίστοιχο πόστο της δεύτερης ομάδας.

Ο 48χρονος Καταλανός προπονητής κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 28 ετών και αμέσως ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα περνώντας από τους πάγκους των Ανγκέρα, Ελ Πρατ, Εουρόπα, Μπανταλόνα και Λας Πάλμας Β'. Εκτιμάται ότι θα προωθήσει πολλά παιδιά από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα.

Η αλλαγή αυτή των δεδομένων έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Σέρχιο Αραούχο και την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα, καθώς ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος σχεδίαζε τη σεζόν ζήτησε ο "Τσίνο" να κάνει προετοιμασία με την ισπανική ομάδα για να τον αξιολογήσει από κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βοηθός του Μανόλο Μάρκεθ θα είναι ο θρύλος της Λας Πάλμας, Χουάν Κάρλος Βαλερόν, ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο πέρυσι σε ηλικία 41 ετών.

Photo credits: UD Las Palmas oficial

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ