LA LIGA

"Έκοψε" τα ρεπό μετά την ήττα ο Βίκτορ Σάντσεθ

"Έκοψε" τα ρεπό μετά την ήττα ο Βίκτορ Σάντσεθ

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπέτις, Βίκτορ Σάντσεθ, είχε δώσει ρεπό στους "βερδιμπλάνκος" για το Σαββατοκύριακο, ωστόσο το πήρε πίσω μετά τη βαριά ήττα από τη Γρανάδα.

Η Γρανάδα συνέτριψε με 4-1 την Μπέτις στο "Los Cármenes" και ο τεχνικός της ομάδας από τη Σεβίλλη, Βίκτορ Σάντσεθ, έλαβε το πρώτα του μέτρα μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του.

Πριν την αναμέτρηση της Παρασκευής, είχε προγραμματίσει να δώσει διήμερο ρεπό στους "βερδιμπλάνκος" για το Σάββατο και την Κυριακή. Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα στη Γρανάδα, ωστόσο, άλλαξαν τα πλάνα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου, "έκοψε" τα ρεπό και οι παίκτες του θα περάσουν στο προπονητικό κέντρο της Μπέτις, στη "Ciudad Deportiva Luis del Sol", το Σάββατο και την Κυριακή.

Μετά από 23 ματς στη La Liga, η Μπέτις έχει 24 βαθμούς και βρίσκεται στη 13η θέση, η Γρανάδα 16 και βρίσκεται στην προτελευταία (19η). Εξάλλου για την Μπέτις ακολουθεί το ντέρμπι της πόλης με τη Σεβίλλη. Ματς με βαθμολογικό, κι όχι μόνο, κίνητρο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ