LA LIGA

"Δεν υπολογίζεται ο Αραούχο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όλα δείχνουν πως ο Σέρχιο Αραούχο δεν υπολογίζεται στο αγωνιστικό πλάνο της Λας Πάλμας και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ετοιμάζεται να φύγει.

Με δεδομένο πως στην ΑΕΚ κρατούν ακόμα ανοικτή την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, παρακολουθώντας όλα όσα γίνονται στην Λας Πάλμας, μόνο ως θετικά μαντάτα μπορούν να εκληφθούν οι τελευταίες εξελίξεις.

Ο Αργεντινός φορ δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο φιλικό του Σαββάτου (12/8) με την Μάλαγα, το οποίο θεωρητικά ήταν η πρόβα για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ στο φιλικό της Παρασκευής (11/8), πήρε μεν ο Αραούχο χρόνο συμμετοχής, αλλά ως εξτρέμ και όχι στην κορυφή της επίθεσης.

Γεγονότα που από μόνα τους, συνιστούν ισχυρή ένδειξη πως ο Αργεντινός φορ δεν βρίσκεται μέσα στις πρώτες επιλογές του προπονητή της Λας Πάλμας.

Όμως σήμερα (14/8) ήρθε και κάτι ακόμα πιο... χειροπιαστό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "elgoldigital.com", ο Αραούχο δεν υπολογίζεται και αναμένεται να φύγει μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, ήδη οι Ισπανοί γράφουν πως η Λας Πάλμας κινείται για την απόκτηση του Μανάι από την Ίντερ, προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Αργεντινός φορ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ