LA LIGA

Δεν πρόλαβε για Ντε Χέα η Ρεάλ

Δεν πρόλαβε για Ντε Χέα η Ρεάλ

Η Ρεαλ δεν κατάφερε να καταθέσει έγκαιρα τα έγγραφα για την μεταγραφή του Νταβίντ ντε Χέα, ο Κέιλορ Νάβας όμως υπέγραψε στην ManUtd, έτσι η ομάδα της Μαδρίτης κινδυνεύει να μείνει μόνο με τον Κίκο Κασίγια!

Τρομερό σήριαλ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Ισπανία, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να καταθέσει έγκαιρα στην ισπανική ομοσπονδία τα έγγραφα για την μεταγραφή του Νταβίντ ντε Χέα.

Είχαν ζητήσει αρχικά παράταση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αυτή είχε αρνηθεί να τους δώσει και τελικά δεν κατάφεραν να καταθέσουν τα έγγραφα όταν έπρεπε.

Το ζήτημα όμως τώρα πως ο Κέιλορ Νάβας έχει υπογράψει ήδη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τις φήμες και η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώνεται την Δευτέρα στις 20:00 (ώρα Ελλάδος).

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας είναι εκνευρισμένος με την ισπανική ομάδα που τον χρησιμοποίησε ουσιαστικά για να πάρει τον Ντε Χέα και εκτιμάται πως είναι πολύ πιθανό να επιλέξει να πάει στο "Ολντ Τράφορντ" και ας είναι εκεί και ο Ντε Χέα.

Αν τελικά γίνει αυτό, η Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει με τον Κίκο Κασίγια στο τέρμα, τον οποίο απέκτησε από την Εσπανιόλ. Ο 28άχρονος είναι έμπειρος στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά θα μείνει μόνος του και από πίσω του θα υπάρχουν μόνο ερασιτέχνες.

Στην Ισπανία υποστηρίζουν πως λόγω ενός ειδικού όρου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άργησε να στείλει τα έγγραφα στην Ρεάλ. Αν πάντως η Ρεάλ κατηγορήσει τους Άγγλους, τότε σίγουρα αυτοί θα ανακοινώσουν Κέιλορ Νάβας...

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ