LA LIGA

"Clasico" για τα πόδια του Αζάρ

Chelsea's Eden Hazard waits for a free kick to be taken during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Eden Hazard waits for a free kick to be taken during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η (διαχρονική) κόντρα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ μεταφέρεται εκτός των τεσσάρων γραμμών, με τους Καταλανούς να σχεδιάζουν την "αρπαγή" του Εντέν Αζάρ, μέσα από τα μαδριλένικα χέρια.

Μετά τον ερχομό του νεαρού Βραζιλιάνου Αρτούρ από την Γκρέμιο, η Μπαρτσελόνα καταστρώνει σχέδιο "κλοπής" του Εντέν Αζάρ από την μισητή αντίπαλο Ρεάλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής "Sport".

Η απόκτηση του "ακατέργαστου διαμαντιού", Αρτούρ, φαίνεται πως ήταν απλώς το... ορεκτικό στο μεταγραφικό "μενού" των Καταλανών, οι οποίοι -πλέον- στοχεύουν στο... κυρίως γεύμα, ντύνοντας στα “μπλαουγκράνα” το πιο λαμπρό αστέρι της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ και επιφέροντας παράλληλα σημαντικό πλήγμα στο γόητρο των Καστιγιάνων, που επιθυμούν διακαώς τον Βέλγο.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τους "μπλε" του Λονδίνου, οι οποίοι την ερχόμενη σεζόν θα... λάμψουν δια της απουσίας τους από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο παίκτης-ορχήστρα της εθνικής Βελγίου δεν αντέχει άλλο στην αγγλική πρωτεύουσα και σκέφτεται να αλλάξει παραστάσεις, για χάρη ενός ποδοσφαιρικού project, που θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

Μπορεί πρόσφατα ο Αζάρ να άνοιγε διάπλατα την πόρτα της Ρεάλ, δηλώνοντας πως αποτελεί παιδικό του όνειρο η "λευκή" φανέλα, ωστόσο, ο σύλλογος της Βαρκελώνης φέρεται αποφασισμένος να δώσει τη μάχη και στο τέλος να κερδίσει τον πόλεμο -σε ποδοσφαιρικό φόντο- εναντίον των Μαδριλένων.

Το σίριαλ φαίνεται πως θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια για τον σταρ της Τσέλσι, που -πάντως- δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 από τους "blues".

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ