LA LIGA

Αυτοπροτάθηκε στην Ατλέτικο ο Ντι Μαρία

PSG's Angel Di Maria celebrates after scoring his side's opening goal during the French Cup soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, Feb. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Angel Di Maria celebrates after scoring his side's opening goal during the French Cup soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, Feb. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS", ο Άνχελ Ντι Μαρία επικοινώνησε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και του εξέφρασε τη θέληση να αγωνιστεί στην Ατλέτικο, αφού θέλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

Την περίπτωση του Άνχελ Ντι Μαρία εξετάζει η Ατλέτικο, σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS". Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Αργεντινός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε σε επικοινωνία με τον συμπατριώτη του και προπονητή των "ροχιμπλάνκος", Ντιέγκο Σιμεόνε, εκφράζοντάς του την επιθυμία να αγωνιστεί στην κάτοχο του Europa League.

Ο "Τσόλο" έχει εξαιρετική άποψη για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 50.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019. Ο Ντι Μαρία θέλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη κι απ' την στιγμή που η πόρτα της Ρεάλ είναι κλειστή, η μοναδική επιλογή είναι οι "ροχιμπλάνκος".

Την εφετινή σεζόν, ο Αργεντινός πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι Παριζιάνοι να κατακτήσουν όλα τα εγχώρια τρόπαια.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ