LA LIGA

"Αθλητής ο Κριστιάνο, θεός ο Μέσι"

"Αθλητής ο Κριστιάνο, θεός ο Μέσι"

Για τον Κόκε της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ Ρονάλντο-Μέσι. Διαβάστε τι είπε για τον καθένα αλλά και γιατί δεν έφυγε το καλοκαίρι από τους "ροχιμπλάνκος".

Ο 22χρονος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόκε, φιλοξενήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" και δεν θα μπορούσε να αποφύγει την πιο "κλασική" ερώτηση που γίνεται σε παίκτη που αγωνίζεται στην Primera Division: τι απαντάει στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η απάντησή του μάλιστα ήταν αρκετά ασυνήθιστη καθώς έδειξε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την προτίμησή του στον Αργεντίνο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

"Ο Ρονάλντο είναι ένας αθλητής αλλά ο Μέσι είναι θεός. Θα ήθελα τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα μου, αλλά προτιμώ τον Μέσι. Είναι πιο δύσκολο να τον μαρκάρεις", δήλωσε ο Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιλογή του να μην φύγει αυτό το καλοκαίρι από την Ατλέτικο.

"Αθλητής ο Κριστιάνο, θεός ο Μέσι"

"Πήρα την απόφασή μου να συνεχίσω στην Ατλέτικο. Εκτίμησα το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα αλλά γιατί να έφευγα σε μία τόσο καλή χρονική περίοδο για την Ατλέτικο. Σε αυτό το σύλλογο παλεύουμε για τις ζωές μας και είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ.

Βαρέθηκα να απαντάω σε εκείνους που μας κατηγορούν για βίαιη ομάδα. Έχει ξεκινήσει μία καμπάνια εις βάρος μας και αυτό μας φέρνει σε δύσκολη θέση".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ