LA LIGA

Ασίστ με ένα παπούτσι ο Μέσι στη Μαδρίτη

Barcelona's Aleix Vidal celebrates with Lionel Messi, right, after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Aleix Vidal celebrates with Lionel Messi, right, after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Αλέις Βιδάλ διαμόρφωσε το τελικό, Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-3, από ασίστ του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όταν έκανε την πάσα φορούσε μόνο ένα παπούτσι! (video)

Στην παραπάνω φωτογραφία ο Αλέις Βιδάλ πανηγυρίζει το γκολ με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 0-3, στην σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού έχει πάρει αγκαλιά τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος φοράει μόνο το αριστερό παπούτσι του, με το δεξί να βρίσκεται στο χορτάρι.

Ο Αργεντινός είναι αυτός που έκανε την ασίστ στον Βιδάλ, ο Μαρσέλο τον πάτησε και το παπούτσι βγήκε, ο Μέσι συνέχισε και έκανε το γύρισμα, με την πάσα πάντως να είναι με το δεξί, δηλαδή με αυτό που είχε παπούτσι.

Δείτε το γκολ στο 3:50 του video...

AP Photo/Francisco Seco

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ