LA LIGA

"Άριστα" στον Ρομπέρτο παρά τα έξι γκολ που δέχτηκε!

"Άριστα" στον Ρομπέρτο παρά τα έξι γκολ που δέχτηκε!

Ο Ρομπέρτο δέχτηκε έξι γκολ στην πρεμιέρα της Εσπανιόλ στην Primera Division απέναντι στη Σεβίλλη, ωστόσο "Marca" και "Mundo Deportivo" στάζουν μέλι για τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Το πρώτο του ματς στην La Liga με τη φανέλα της Εσπανιόλ δεν κύλησε για τον Ρομπέρτο όπως θα το είχε φανταστεί στο μυαλό του, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού την περασμένη τριετία να βλέπει την ομάδα του να χάνει 4-6 από την Σεβίλλη στο "Ramón Sánchez Pizjuán" και τον ίδιο να μην έχει καλές αντιδράσεις στα δύο πρώτα γκολ των Σεβιγιάνων.

Πέρα όμως από το βαρύ σκορ, ο 30χρονος Ισπανός τερματοφύλακας είχε αρκετές καλές επεμβάσεις στο ματς και το γεγονός αυτό του αναγνωρίστηκε από τον ισπανικό Τύπο, στην κριτική του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι άνθρωποι της "Marca" τον βαθμολόγησαν με άριστα (τρία αστέρια, με τον Σέρχιο Ρίκο να παίρνει μόνο ένα), ενώ εκείνοι της "Mundo Deportivo" έγραψαν: "Η τύχη της Εσπανιόλ είναι ότι πήρε μια τερματοφυλακάρα όπως ο Ρομπέρτο.

"Άριστα" στον Ρομπέρτο παρά τα έξι γκολ που δέχτηκε!

Αν δεν ήταν αυτός, τότε τα γκολ δεν θα χωρούσαν στα δίχτυα. Οι πρώτες του δυο επεμβάσεις σε σουτ του Βιέτο, ήδη δικαιολόγησαν τα 3 εκατομμύρια που κόστισε η μεταγραφή του".

Σεβίλλη - Εσπανιόλ 6-4 (Highlights)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ