LA LIGA

Αποθέωση για Τόρες και γκολ στο επόμενο λεπτό

Αποθέωση για Τόρες και γκολ στο επόμενο λεπτό

Ο Φερνάντο Τόρες καταχειροκροτήθηκε στο 9ο λεπτό του αγώνα της Ατλέτικο με τη Βαλένθια και αμέσως μετά ο Αντουάν Γκριεζμάν σκόραρε, με συνέπεια ένα... ατελείωτο πάρτι στις εξέδρες του "Βιθέντε Καλδερόν".

Ο Φερνάντο Τόρες βρέθηκε στο "Βιθέντε Καλδερόν" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Primera Division, μετά από τον τραυματισμό του στον προηγούμενο αγώνα με τη Λα Κορούνια.

Ο Ισπανός επιθετικός χτύπησε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και πτώση, σοκάροντας το κοινό του "Ριαθόρ" και όχι μόνο, ωστόσο αργότερα στο νοσοκομείο αποδείχθηκε ότι δεν υπέστη βλάβη.

Παρ' όλα αυτά, ο κόσμος του συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή και γι' αυτό αποφασίστηκε στο 9ο λεπτό όλο το "Καλδερόν" να χειροκροτήσει το νο9 των "ροχιμπλάνκος", που σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στη δράση. "Το 'Καλδερόν' σε ζητάει. Δύναμη Τόρες", έγραφε ένα πανό στις κερκίδες.

Αποθέωση για Τόρες και γκολ στο επόμενο λεπτό

Όπερ και εγένετο, με τους περίπου 50.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο να αποθεώνουν τον 32χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή επί ένα λεπτό. Όταν τελείωσε το "λεπτό του Τόρες", ήρθε το... λεπτό του Αντουάν Γκριεζμάν, αφού ο νυν ηγέτης της γραμμής κρούσης του συλλόγου, άνοιξε το σκορ και έτσι το... πάρτι στις εξέδρες συνεχίστηκε.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ