LA LIGA

Απέκτησε Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ η Λας Πάλμας

Απέκτησε Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ η Λας Πάλμας

Στη Primera Division με τα χρώματα της Λας Πάλμας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, καθώς οι "κίτρινοι" ανακοίνωσαν την απόκτησή του (VIDEO).

Η καριέρα του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα και αυτό ακριβώς είναι που θα προσπαθήσει να αντιστρέψει στη Λας Πάλμας, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

Ο γεννημένος στην Γερμανία, Γκανέζος, τον Ιανουάριο του 2016 επέστρεψε στη Μίλαν, ελπίζοντας να βρει στο "San Siro" τον παλιό καλό του εαυτό. Οι λιγοστές (επτά στον αριθμό) και μέτριες εμφανίσεις του με τους "ροσονέρι" δεν ήταν αυτές που θα ήθελε ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η ομάδα. Έτσι, μόλις έληξε το εξάμηνο συμβόλαιο που είχε υπογράψει, αποχαιρέτησε συμπαίκτες και προπονητή και ξεκίνησε την αναζήτηση της νέας του ομάδας.

Η Λας Πάλμας, πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο στον 29χρονο μεσοεπιθετικό και αυτός θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας από τα Κανάρια νησιά τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο μεγάλος αδερφός του Ζερόμ Μπόατενγκ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας περάσει προηγουμένως από Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία.

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ είχε εκπλήξει άπαντες το διάστημα 2010-12, όταν και φορούσε τη φανέλα της Μίλαν, με την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, τη σωματική του δύναμη και τα απίστευτα δυνατά του σουτ. Από τότε όμως, ο Μπόατενγκ έχει δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα με τη συμπεριφορά του, κυρίως εκτός γηπέδων, και οι φωνές που λένε ότι δεν έχει καμία όρεξη για ποδόσφαιρο όλο και πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ