LA LIGA

Αντούριθ έως το 2019 στην Αθλέτικ

Αντούριθ έως το 2019 στην Αθλέτικ

Την ευκαιρία να ξεπεράσει τις 400 συμμετοχές με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα έχει ο Αρίτς Αντούριθ, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με τον σύλλογο έως το 2019.

Ένα ακόμη συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψαν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Αρίτς Αντούριθ, που συνεχίζουν μαζί μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Το τρέχον συμβόλαιο εξέπνεε το καλοκαίρι του 2018 και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε επέκταση ενός ακόμη έτους, σε μια συμφωνία που εμπεριέχει ρήτρα αποδέσμευσης του 36χρονου στράικερ, ύψους 40 εκατ. ευρώ.

Ο Αντούριθ έχει ήδη δέκα σεζόν με τα ερυθρόλευκα των Βάσκων και από τις 500 επίσημες εμφανίσεις της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο, οι 336 (154 γκολ) είναι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

"Είμαι χαρούμενος και εξαιρετικά ικανοποιημένος, είμαι ευγνώμον στην Αθλέτικ την οποία λογίζω ως οικογένεια μου, που θα συνεχίσω για ακόμη μια σεζόν. \

Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω όλη αυτή την εμπιστοσύνη σε όλα τα επίπεδα και ελπίζω να είμαι τόσο ευτυχής όσο είμαι τώρα", τόνισε ο πολύπειρος στράικερ μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Photo credits: marca.com

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ