LA LIGA

Αντίθετο δρομολόγιο για Μάντζουκιτς και Φαλκάο

Αντίθετο δρομολόγιο για Μάντζουκιτς και Φαλκάο

Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, ο Ραδαμέλ Φαλκάο αναμένεται να επιστρέψει στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο. Αντίθετα, ο Μάριο Μάντζουκιτς οδεύει προς τη Μονακό.

Διακαής πόθος του πρόεδρου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, και του προπονητή, Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι η στελέχωση της επιθετικής γραμμής της Μονακό, με τον Κροάτη επιθετικό, Μάριο Μάντζουκιτς.

Το αντίθετο δρομολόγιο από το Μαδρίτη - Μονακό, θα ακολουθήσει ο Ραδαμέλ Φαλκάο με τον "Τίγρε" να επιστρέφει στην ισπανική πρωτεύουσα, σύμφωνα με το France Football.

O Μάριο Μάντζουκιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 αλλά η Μονακό είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των 25.000.000 ευρώ, για τον Κροάτη επιθετικό που έχει σημειώσει 20 γκολ σε 42 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είχε δαπανήσει 22.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Από την άλλη, ο Ραδαμέλ Φαλκάο μετά το δανεισμό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στη Μονακό, με την αγγλική ομάδα να μην ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του, ύψους 55.000.000 ευρώ.

Η πιθανή έλευση του Μάριο Μάντζουκιτς στο "Πριγκιπάτο" θα προκαλέσει, σύμφωνα με το France Football, την επιστροφή του Κολομβιανού στην Ατλέτικο μετά από δύο χρόνια. Ο "Τίγρε" είχε σκοράρει 52 φορές σε 88 συμμετοχές με τους "ροχιμπλάνκος", σε δύο σεζόν.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ