LA LIGA

Στον "αέρα" το Μπαρτσελόνα - Λας Πάλμας για λόγους ασφαλείας

FC Barcelona's Leo Messi, left, duels for the ball against Las Palma's Pedro Bigas during a Spanish La Liga soccer match at the Gran Canaria stadium in Las Palmas, Spain's Canary islands, Sunday May 14, 2017. (AP Photo/Lucas de Leon)
FC Barcelona's Leo Messi, left, duels for the ball against Las Palma's Pedro Bigas during a Spanish La Liga soccer match at the Gran Canaria stadium in Las Palmas, Spain's Canary islands, Sunday May 14, 2017. (AP Photo/Lucas de Leon) AP PHOTO/LUCAS DE LEON

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας για την έβδομη αγωνιστική της La Liga είναι στον "αέρα" μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το δημοψήφισμα σχετικά με την ανεξαρτησία της Καταλονίας από την υπόλοιπη Ισπανία, η Μπαρτσελόνα ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος την αναβολή της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λας Πάλμας (1/10, 17:15) για την έβδομη αγωνιστική της La Liga.

Στον "αέρα" το Μπαρτσελόνα - Λας Πάλμας για λόγους ασφαλείας

Ο αρχικός τίτλος της "Μundo Deportivo": "Το ματς αναβάλλεται"

Αυτό, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, έγινε δεκτό και η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί. Όπως αναφέρεται, ο κύριος όγκος των αστυνομικών δυνάμεων "επιστρατεύτηκε" για να διατηρηθεί η ασφάλεια στην πόλη και η διαθεσιμότητα αστυνομικών για το ματς ήταν μικρή.

Στον "αέρα" το Μπαρτσελόνα - Λας Πάλμας για λόγους ασφαλείας

Ο αρχικός τίτλος της "Sport": "Αναβλήθηκε το ματς"

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της "Marca" τόσο η ισπανική λίγκα όσο και η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αρνούνται να επιβεβαιώσουν οριστική αναβολή της αναμέτρησης πετώντας το "μπαλάκι" στους "μπλαουγκράνα".

Οι παίκτες της ομάδας της Βαρκελώνης βρέθηκαν στα αποδυτήρια του "Camp Nou" και ζήτησαν από τον πρόεδρο της ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Μια τελευταία λύση που προκύπτει τα τελευταία λεπτά είναι να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων το θυρών.

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν ότι εάν γίνει το ματς και καταφέρουν να εισέλθουν στο "Camp Nou", θα εισβάλλουν και στον αγωνιστικό χώρο αυτού.

Από τους "μπλαουγκράνα" προκύπτει άδεια θα μείνει και η θύρα των επισήμων για να δοθεί η εντύπωση στον κόσμο που θα το παρακολουθήσει τηλεοπτικά ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο ματς.

Ενδεχομένως να διεξαχθεί με μερική καθυστέρηση το ματς - πάντα κεκλεισμένων των θυρών - κάτι που μοιάζει λογικό μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Photo credits: AP Photos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ