LA LIGA

Ανανέωσε με Ατλέτικο ο Γκριεζμάν

Ανανέωσε με Ατλέτικο ο Γκριεζμάν

Νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο που τον κρατάει στο "Vicente Calderon" μέχρι το 2021 υπέγραψε ο Αντουάν Γκριεζμάν, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος της Μαδρίτης.

O Αντουάν Γκριεζμάν μετράει ήδη δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να φοράει για πολλά χρόνια ακόμα την ερυθρόλευκη φανέλα. Το πρώτο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας είχε ισχύ μέχρι το 2020, με τους διοικούντες τον σύλλογο να ερχόνται ωστόσο σε νέα συμφωνία μαζί του και να υπογράφουν νέο που θα έχει ισχύ ως το 2021.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος που θα εξακολουθώ να ανήκω σε αυτή την οικογένεια και αυτό το σχέδιο. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και ο σύλλογος, οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου, μπορούν να με βοηθήσουν να φτάσω αυτό το στόχο.

Ο σύλλογος θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και εμείς θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να συνεχίσει να αναπτύσσεται ο σύλλογος. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι.

Ανανέωσε με Ατλέτικο ο Γκριεζμάν

Ο δικός μου στόχος είναι πάντα να είμαι καλύτερος σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, να πετύχω περισσότερα γκολ, να έχω περισσότερες ασίστ και να έχω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την συμφωνία ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, ενώ από την πλευρά της διοίκησης, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας και παλιός άσος των "ροχιμπλάνκος", Χοσέ Λουίς Καμινέρο, σημείωσε:

"Νομίζω ότι είναι φανταστικά αυτά τα νέα για όλους τους φανς της Ατλέτικο επειδή είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας από τους καλύτερους παίκτες σε αυτή τη θέση, που έχει αποδείξει την εκπληκτική του ποιότητα στις δύο πρώτες του σεζόν με εμάς και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης".

Υπενθυμίζεται πως ο Γκριεζμάν (αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από την Ρεάλ Σοθιεδάδ), ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του στην πρώτη του σεζόν στο "Vicente Calderon", σημειώνοντας 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (22 για το πρωτάθλημα σε 37 συμμετοχές) ενώ πέρυσι έφτασε τα 32 γκολ: 22 στο ισπανικό πρωτάθλημα, 7 στο Champions League και 3 στο Copa del Rey.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ