LA LIGA

Ανανέωσαν Γκριεζμάν, Ερναντέζ, υπέγραψε ο Λεμάρ

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων από τους Αντουάν Γκριεζμάν και Λικά Ερναντέζ, καθώς και την υπογραφή του Τομά Λεμάρ από τη Μονακό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας τη συμφωνία με τρία βασικά στελέχη της επόμενης μέρας της.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έβαλε κι επίσημα την υπογραφή του σε συμβόλαιο που τον "δεσμεύει" με τους "ροχιμπλάνκος" μέχρι το καλοκαίρι του 2023, βάζοντας τέλος με τον πιο ευχάριστο τρόπο το σίριαλ των τελευταίων δύο ετών με το μεγάλο αστέρι του συλλόγου.

Νέο συμβόλαιο με τους κατόχους του Europa League υπέγραψε και ο 22χρονος αμυντικός Λικά Ερναντέζ, ο οποίος θα παραμείνει στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ατλέτικο, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία και το μέρος όπου έχει καταλύσει η γαλλική αποστολή, απέσπασε ακόμα μία υπογραφή διεθνή παίκτη των "μπλε", του Τομά Λεμάρ.

Ο 22χρονος μέσος που τα τελευταία τρία χρόνια ανήκε στη Μονακό, ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στους Μαδριλένους για 60.000.000 ευρώ. Το μόνο που απομένει πλέον είναι τα ιατρικά τεστ, τα οποία θα περάσει μετά από το τέλος των υποχρεώσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ