LA LIGA

Ανανεώνει με Γκριεζμάν η Ατλέτικο

Atletico de Madrid Antoine Griezmann, celebrates after scoring a goal during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico de Madrid Antoine Griezmann, celebrates after scoring a goal during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται έτοιμη να ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιο του Αντουάν Γκριεζμάν, με βελτιωμένες ετήσιες αποδοχές και υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης! Το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της "AS".

Σε δηλώσεις του τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε φροντίσει να "κόψει" τον αέρα πολλών ενδιαφερομένων για την απόκτησή του, εκφράζοντας ξεκάθαρη προτίμηση για το πρωτάθλημα της Ισπανίας, στο οποίο και αγωνίζεται ήδη με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τον 26χρονο επιθετικό να έχει σκοράρει στο ντέρμπι του Σαββάτου (8/4) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-1), φαίνεται πως είναι σειρά των "ροχιμπλάνκος" να δείξουν έμπρακτα την πίστη τους σε εκείνον. Όπως αναφέρει η " AS", οι διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του Γάλλου διεθνή ήδη έχουν ξεκινήσει, ώστε να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο με αισθητά αυξημένες αποδοχές, ήτοι 10.000.000 ευρώ ετησίως (αυτή τη στιγμή λαμβάνει 7.000.000), και υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης, παρότι η τρέχουσα ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ!

Η σύμβαση που βρίσκεται σε ισχύ φτάνει στη λήξη της το 2021, αφού υπήρξε ανανέωση μόλις τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο οι "κολτσονέρος" φέρονται να θέλουν να επιβραβεύσουν τη συνέπεια στην απόδοση του πρώην άσου της Ρεάλ Σοθιεδάδ, αλλά και την πίστη που δείχνει στην ομάδα, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σημαντικό ρόλο στη διαφαινόμενη επιθυμία του 26χρονου να συνεχίσει να φορά τη φανέλα Ατλέτικο παίζει και η απόφαση του Ντιέγκο Σιμεόνε να παραμείνει στον πάγκο των Μαδριλένων.

Τη φετινή σεζόν ο Γκριεζμάν έχει μετρήσει συνολικά 43 εμφανίσεις με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος", έχοντας πετύχει 23 γκολ.

Το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της "AS":

Ανανεώνει με Γκριεζμάν η Ατλέτικο

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ