LA LIGA

Ανακοίνωσε Τζουζέπε Ρόσι η Θέλτα

Ανακοίνωσε Τζουζέπε Ρόσι η Θέλτα

Παίκτης της Θέλτα είναι με κάθε επισημότητα ο Τζουζέπε Ρόσι, με τον Ιταλό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας το μεσημέρι της Δευτέρας με την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League.

Η μετακίνηση του Τζουζέπε Ρόσι από την Φιορεντίνα στην Θέλτα έχει "κλείσει" εδώ και μερικές ημέρες (με τον παίκτη να έχει μάλιστα ταξιδέψει στην Ισπανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις) και απέμενε μόνο το τυπικό κομμάτι για την ολοκλήρωση του deal μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο 29χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Γαλικίας, στην οποία πηγαίνει ως δανεικός, με τους Ισπανούς να έχουν πάντως οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ανακοίνωσε Τζουζέπε Ρόσι η Θέλτα

"Μου αρέσει πολύ που θα φορέσω τη φανέλα της Θέλτα", δήλωσε ο Ρόσι, ο οποίος την Τρίτη θα παρουσιαστεί επίσημα στο "Balaidos Stadium" και εν συνεχεία θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρόσι θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, μιας που η Θέλτα είναι η μία από τις τρεις αντιπάλους των "πρασίνων" στους ομίλους του Europa League.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ