LA LIGA

Ανακοίνωσε Ρόντρι η Ατλέτικο

Ανακοίνωσε Ρόντρι η Ατλέτικο
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μετά από πέντε χρόνια και μία πολύ επιτυχημένη πορεία στη Βιγιαρεάλ, ο Ρόντρι επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή.

Έναν από τους κορυφαίους μέσους των τελευταίων δύο ετών αγόρασε η Ατλέτικο από τη Βιγιαρεάλ. Ο Ρόντρι θα φοράει τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος" για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι κάτοχοι του Europa League ανακοίνωσαν την Πέμπτη τη συμφωνία με το "κίτρινο υποβρύχιο" για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή για 20.000.000 ευρώ.

Ο ύψους 1,90μ. μέσος αγωνίζεται τόσο με ανασταλτικές αρμοδιότητες όσο και ως box to box και στην παρουσία του οφείλεται η παρουσία της Βιγιαρεάλ σε υψηλό επίπεδο, με μία από τις καλύτερες αμυντικές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια.

Αν και έγινε επαγγελματίας από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ το 2015, από το 2007 μέχρι το 2013 ανήκε στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο, όντας Μαδριλένος. Μετά από τρία χρόνια στην πρώτη ομάδα της Βιγιαρεάλ και 83 εμφανίσεις (2 γκολ), επιστρέφει στην ισπανική πρωτεύουσα για την ομάδα όπου έκανε τα πρώτα βήματά του.

Η αγορά αυτή ανοίγει την πόρτα εξόδου στον αρχηγό της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, Γκάμπι, ο οποίος στα 34 του δεν υπολογίζεται για τη βασική ενδεκάδα και εδώ και καιρό υπάρχει φημολογία περί αποχώρησης.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ