LA LIGA

Ανακοίνωσε Γκαμεϊρό η Ατλέτικο

Ανακοίνωσε Γκαμεϊρό η Ατλέτικο
Γκαμεϊρό

Ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι ο Κεβίν Γκαμεϊρό όπως ανακοίνωσαν οι "ροχιμπλάνκος".

Και επίσημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανήκει ο Κεβίν Γκαμεϊρό. Ο Γάλλος άσος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα ενεργοποιηθεί με την ολοκλήρωση των ιατρικών του εξετάσεων.

Το αντίθετο δρομολόγιο έκανε ο Λουτσιάνο Βιέτο, ο οποίος πήγε δανεικός στην Σεβίλλη με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ατλέτικο για τον Γκαμεϊρό:

"Ο Γάλλος επιθετικός που αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Σεβίλλη, πέτυχε 67 γκολ και έβγαλε 17 ασίστ. Η Ατλέτικο ήρθε σε συμφωνία με την Σεβίλλη για τη μεταγραφή του, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το απόγευμα θα ταξιδέψει στην πόλη έτσι ώστε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Το κλαμπ εύχεται στον ποδοσφαιριστή".

Η ανακοίνωση για τον Βιέτο:

"Η Σεβίλλη και η Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν σε συμφωνία για τον Αργεντινό επιθετικό Λουτσιάνο Βιέτο. Ο 22άχρονος άσος που έπαιξε τις δυο τελευταίες σεζόν σε Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο, θα συνεχίσει με τη μορφή δανεισμού στην Ατλέτικο για τη σεζόν 2016-2017. Στο τέλος της περιόδου θα αποφασιστεί αν θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα απόκτησης του".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ