LA LIGA

Ανακοινώνει την επόμενη ομάδα του ο Τόρες

Atletico's Fernando Torres shots the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Fernando Torres shots the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Ο 34χρονος Ισπανός επιθετικός, Φερνάντο Τόρες, θ' ανακοινώσει την Τρίτη (10/7) τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. ΗΠΑ, Ιαπωνία κι Αυστραλία οι τρεις πιθανοί προορισμοί του.

Ο Φερνάντο Τόρες αποχαιρέτησε το κοινό της Ατλέτικο, αλλά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα το κάνει την Τρίτη (10/7) από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ποιοι είναι, ωστόσο, οι πιθανότεροι προορισμοί του 34χρονου Ισπανού επιθετικού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο "Νίνιο" θα ακολουθήσει το δρομολόγιο για τις ΗΠΑ (Chicago Fire) ή την Ιαπωνία (Sagan Tosu) ή την Αυστραλία (ομάδες του Σίδνεϊ και της Μελβούρνης τον διεκδικούν).

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Υπομονή μέχρι το πρωί της Τρίτης (10/7) για να μάθουμε την επόμενη ομάδα του Ισπανού...

Photo credits: AP Images

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ