LA LIGA

Αλμέιδα για αντί-Πελεγκρίνο

River Plate's coach Matias Almeyda gestures during an Argentine soccer league match against Boca Juniors in Buenos Aires,  Argentina, Sunday, Oct. 28, 2012. The match ended 2-2. (AP Photo/Victor R. Caivano)
River Plate's coach Matias Almeyda gestures during an Argentine soccer league match against Boca Juniors in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 28, 2012. The match ended 2-2. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο αποχώρησε από την Αλαβές, δεν έχει απαντήσει στον Ολυμπιακό και στη Βιτόρια βλέπουν στο πρόσωπο του συμπατριώτη του, Ματίας Αλμέιδα τον αντικαταστάτη του. "Παίζει" και ο Σουμπελδία.

Την Κυριακή κατέκτησε τον τέταρτο τίτλο του στον πάγκο της Τσίβας Γουαδαλαχάρα, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο να ανοίγει το σκορ απέναντι στην πρώην του ομάδα, Τίγκρες.

Ο 43χρονος Αργεντινός προπονητής, Ματίας Αλμέιδα, είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το Μεξικό κι αυτό γιατί έχει στα χέρια του πρόταση από τη διοίκηση της Αλαβές προκειμένου να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, στην τεχνική ηγεσία των Βάσκων.

Ο "Πελάδο" ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέιτ και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο της Μπάνφιλντ πριν... ξενιτευτεί για τη Γουαδαλαχάρα. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τις φανέλες των Σεβίλλης, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ, Μπρέσια και Λιν.

Ο έτερος υποψήφιος αντικαταστάτης του "Φλάκο", ο οποίος ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αποχωρεί από την Αλαβές και δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του Ολυμπιακού, είναι ο Λουίς Σουμπελδία. Κι αυτός Αργεντινός (!). Ο 36χρονος έχει καθίσει στους πάγκους των Λανούς, Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ), Ρασίνγκ Κλουμπ, Κίτο, Σάντος Λαγκούνα ενώ τώρα είναι προπονητής στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ