LA LIGA

Νέο ρεκόρ από τον Άλβες!

Νέο ρεκόρ από τον Άλβες!

Ο Ντιέγκο Άλβες, ο γκολκίπερ με τις περισσότερες αποκρούσεις πέναλτι στο ισπανικό πρωτάθλημα, απέκρουσε άλλα δύο απέναντι στην Ατλέτικο, έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει σε ένα ματς μετά από επτά χρόνια κι έφθασε τις 22 σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν υπάρχει καλύτερο για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ της Βαλένθια, Ντιέγκο Άλβες, από τις εκτελέσεις πέναλτι. Την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στη Λεγκανές απέκρουσε το πέναλτι του Σιμανόβσκι, έφθασε τις 17 αποκρούσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον Άντονι Θουμπιθαρέτα, ων αυτός με τις περισσότερες αποκρούσεις στην ιστορία της διοργάνωσης.

Στην ήττα της Βαλένθια από την Ατλέτικο (0-2), απέκρουσε άλλα δύο. Πρώτα του Γκριεζμάν στο 44ο λεπτό κι εν συνεχεία του Γκάμπι στο 69ο. Έτσι έφθασε τις 19 αποκρούσεις πέναλτι στο ισπανικό πρωτάθλημα και τις 22 σε όλες τις διοργανώσεις. Από τότε που έφθασε στην Ισπανία σε 45 πέναλτι που του έχουν εκτελέσει, έπιασε τα 22, 21 κατέληξαν στα δίχτυα της εστίας του κι δύο εκτός αυτής.

Απέκρουσε για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο πέναλτι στο ίδιο ματς. Έγινε ο πρώτος γκολκίπερ της Βαλένθια που το καταφέρνει αυτό. Κι ο πρώτος που το καταφέρνει στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά το 2009 και τον Ντιέγκο Λόπεθ απέναντι στη Χιχόν.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ