LA LIGA

Εκτός κινδύνου ο Τόρες!

Εκτός κινδύνου ο Τόρες!

Στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Φερνάντο Τόρες συγκρούστηκε στον αέρα με τον Άλες Μπερχαντίνιος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να αποχωρήσει με φορείο απ' τον αγωνιστικό χώρο! Εκτός κινδύνου ο Ισπανός φορ. (VIDEOS)

Στιγμές αγωνίας για τον Φερνάντο Τόρες! Στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Λα Κορούνια και της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Φερνάντο Τόρες συγκρούστηκε στον αέρα με τον Άλες Μπερχαντίνιος, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του και να αποχωρήσει με φορείο απ' τον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις των συμπαικτών, αλλά και των αντιπάλων του Τόρες, οι οποίοι έπιαναν το κεφάλι τους και ζούσαν με μεγάλη αγωνία τις κρίσιμες στιγμές. Μάλιστα, οι φίλαθλοι της "Ντέπορ" άρχιζαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του, καθώς και το σύνθημα που τραγουδούν οι οπαδοί της Ατλέτικο για χάρη του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ισπανός επιθετικός διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 100ό παιχνίδι με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος" κατά τη δεύτερη θητεία του.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Μαδριλένων, ο Τόρες έχει υποστεί ένα κρανιοεγκεφαλικό τραύμα και μεταβαίνει στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Radioestadio" αναφέρει πως ο Ισπανός φορ ανέκτησε τις αισθήσεις του και είναι σε θέση να επικοινωνήσει.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena SER" μετέδωσε πως ο Τόρες βρίσκεται εκτός κινδύνου, έχει ένα κρανιοεγκεφαλικό τραύμα στο κεφάλι και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Απ' την πλευρά του, ο αδερφός του Τόρες, Ίσραελ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη.

Λίγο αργότερα, η Ατλέτικο με νέο tweet ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τα μηνύματα στήριξης και αποκάλυψε πως ο "Ελ Νίνιο" έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, αλλά θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και το πρωί της Παρασκευής (03/03) θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η στιγμή του τραυματισμού:

Δείτε τις αντιδράσεις μετά τον τραυματισμό:

Δείτε σε PHOTOS τις συγκλονιστικές αντιδράσεις:

Εκτός κινδύνου ο Τόρες!
Εκτός κινδύνου ο Τόρες!
Εκτός κινδύνου ο Τόρες!
Εκτός κινδύνου ο Τόρες!
Εκτός κινδύνου ο Τόρες!
Εκτός κινδύνου ο Τόρες!
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ