LA LIGA

1.500 οπαδοί της Βαλένθια κατά του ιδιοκτήτη

1.500 οπαδοί της Βαλένθια κατά του ιδιοκτήτη

Περίπου 1.500 φίλαθλοι της Βαλένθια συγκεντρώθηκαν έξω από το "Μεστάγια" και απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη, Πίτερ Λιμ, να φύγει από τον σύλλογο (video).

Μαζική ήταν η παράσταση διαμαρτυρίας των φίλων της Βαλένθια εναντίον του ιδιοκτήτη της ομάδας, Πίτερ Λιμ. Περίπου 1.500 άτομα, κυρίως από το βόρειο πέταλο των φανατικών, συγκεντρώθηκαν έξω από το "Μεστάγια", κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Σιγκαπουριανού επιχειρηματία.

"Λιμ φύγε τώρα", ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα και που ακουγόταν κι εντός του γηπέδου των "νυχτερίδων", περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Θέλτα. Το σύνθημα ήταν γραμμένο και σε πανό, όπως και το "Λιμ, έξω από το Μεστάγια".

Στο στόχαστρο των φιλάθλων βρέθηκε και η πρόεδρος του συλλόγου, Τσαν Λάι Χουν, καθώς και ο πρώην εξτρέμ του συλλόγου και νυν αθλητικός διευθυντής Χεσούς Γκαρθία Πιτάρτς ( "Σούσο, ολοκλήρωσες, παραιτήσου").

Η Βαλένθια πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της και μετά από 15 αγώνες βρίσκεται στη 17η θέση της Primera Division με 12 πόντους, με υπηρεσιακό τεχνικό μετά από δύο απολύσεις προπονητών στη σεζόν (Πάκο Αγεσταράν, Τσέζαρε Πραντέλι) και ορατό το φάσμα της απουσίας από την κατηγορία για πρώτη φορά από το 1986-1987.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ