ΣΚΩΤΙΑ

Στη Ρέιντζερς ο Καϊσίνια

Στη Ρέιντζερς ο Καϊσίνια

Ο πρώην βοηθός του Ζεζουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, Πέδρο Καϊσίνια, ανέλαβε κι επισήμως την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς, αλλά δεν θα καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Σέλτικ.

Μόλις ήρθε η πρόταση από τη Σκωτία, ζήτησε από την Αλ-Γκαράφα να αποχωρήσει. Οι διοικούντες την ομάδα από το Κατάρ του έκαναν το χατήρι και τον αποδέσμευσαν και ο 46χρονος Πορτογάλος τεχνικός και βοηθός του Ζεζουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, Πέδρο Καϊσίνια, ανακοινώθηκε το Σάββατο ως ο νέος τεχνικός της Ρέιντζερς.

"Είναι μεγάλη μου τιμή να δουλέψω σε ένα κλαμπ με τέτοια ιστορία και να συνεχίσω στα βήματα των Γουόλτερ Σμιθ, Γκρέιαμ Σούνες και Τζοκ Γουάλας", υποστήριξε ο Πέδρο Καϊσίνια.

O Καϊσίνια έχει δουλέψεις ως βοηθός σε Σπόρτινγκ, Αλ-Χιλάλ, Παναθηναϊκό, Ραπίντ Βουκουρεστίου, εθνική Σαουδικής Αραβίας, ενώ ως πρώτος προπονητής σε Λεϊρία, Νασιονάλ, Λαγκούνα και Αλ-Γκαράφα.

Στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής στη Scottish Premiership, εκτός έδρας με αντίπαλο τη Σέλτικ, δεν θα καθίσει ο ίδιος. Θα καθίσει ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Γκρέιαμ Μάρτιν.

Μετά από 27 ματς στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Σκωτίας, η Ρέιντζερς έχει συγκεντρώσει 46 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, με την πρώτη Σέλτικ να έχει συγκεντρώσει 79 και τη δεύτερη Αμπερντίν 55 (28 ματς).

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ