ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ και Ρέιντζερς στα ημιτελικά

Σέλτικ και Ρέιντζερς στα ημιτελικά

Μετά την Ρέιντζερς προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκωτσέζικου Λιγκ Καπ και η Σέλτικ, νικώντας 6-0 την Πάτρικ Θισλ με χατ-τρικ του Γιον Γκουιντέτι

Η Σέλτικ προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκωτσέζικου Λιγκ Καπ επικρατώντας με 6-1 της Πάτρικ Θισλ στο "Σέλτικ Παρκ", με τον Γιον Γκουιντέτι να είναι ξανά πρωταγωνιστής.

Ο Σουηδός στράικερ πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ (31', 52' και πέν. 56') με τη νέα του ομάδα (δανεικός από Μάντσεστερ Σίτι), ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Εμίλιο Ισαγκίρε (48') και Λάιγκ Γκίφιθς (62' και 68').

Ο Ισαγκίρε σκόραρε μετά από 4 χρόνια (!), ενώ ο Μπάνιγκαν είχε αποβληθεί για τους φιλοξενούμενους από το 44ο λεπτό, κάνοντας εύκολη την ζωή των "καθολικών".

Όσον αφορά στον Γκουιντέτι, σκοράρει για τρίτο σερί ματς, έχει πετύχει γκολ στα τελευταία πέντε από τα έξι του συλλόγου του, με αυτά τα τέρματα να είναι συνολικά 8.

Στα ημιτελικά έχει προκριθεί από την Τρίτη η Ρέιντζερς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Σάββατο που διεξάγεται η κλήρωση για να μάθουμε αν θα δούμε το μεγάλο ζευγάρι αντιμέτωπο ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον τελικό, σε περίπτωση που αμφότερες περάσουν φυσικά (Αμπερντίν και Νταντί Γιουνάιτεντ οι άλλες δύο ομάδες).

Η σύνθεση της Σέλτικ...

Γκόρντον, Λούστιγκ, Ντινάιερ, Φαν Ντάικ, Ισαγκίρε, Σκοτ Μπράουν, Μουλγκρού, ΜακΓκρέγκορ (46' Μουμπάρακ), Γιόχανσεν, Στόουκς (58' Γκρίφιθς), Γκουιντέτι (63' Στέφαν Στσέποβιτς).

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Ρέιντζερς - Σεντ Τζόνστοουν 1-0

Τετάρτη

Χιμπέρνιαν - Νταντί Γιουνάιτεντ 3-3 [6-7 πέν.]

Αμπερντίν - Χάμιλτον 1-0

Σέλτικ - Πάτρικ Θισλ 6-0

Ρέιντζερς - Σεντ Τζόνστοουν 1-0 (Σίμονσεν σε δοκάρι)

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ