ΣΚΩΤΙΑ

Ο Μουσά Ντεμπελέ και ο... Λύκος της Wall Street

Ο Μουσά Ντεμπελέ και ο... Λύκος της Wall Street

Έναν απίθανο τρόπο για να δείξει την αφοσίωσή του στη Σέλτικ σκέφτηκε ο Μουσά Ντεμπελέ, ο οποίος πριν από μερικές ώρες διεκδικήθηκε από την Τσέλσι.

Άκρως ευρηματικός φαίνεται πως είναι ο επιθετικός της Σέλτικ, Μουσά Ντεμπελέ, αφού προκειμένου να δείξει την αφοσίωσή του στους πρωταθλητές Σκωτίας, ανάρτησε μία φοβερή φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αγγλικά δημοσιεύματα συνέδεσαν τον Γάλλο με την Τσέλσι, η οποία φερόταν να ψάχνει για έναν φορ που όχι μόνο θα πλαισίωνε τον Ντιέγκο Κόστα, αλλά θα αποτελούσε και σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τους Λονδρέζους.

Για λόγους που πιθανότατα έχουν να κάνουν (κυρίως) με την απροθυμία της σκωτσέζικης ομάδας να τον παραχωρήσει άμεσα, η υπόθεση δεν προχώρησε, όμως και ο 20χρονος δεν παρέμεινε άπραγος. Με σκοπό να δείξει την αμέριστη αφοσίωσή του στη Σέλτικ, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας: “Τι άλλο;”.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει ή δεν θυμούνται την ταινία "Ο Λύκος της Wall Street", απ' όπου και προέρχεται η παραπάνω εικόνα, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ο Τζόρνταν Μπέλφορντ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) φωνάζει χαρακτηριστικά ότι “ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ!”, προς ένα "τσούρμο" συναδέλφων του. Το λες και σαφές το μήνυμα του Ντεμπελέ...

Ο νεαρός έχει πετύχει συνολικά 20 γκολ σε 38 εμφανίσεις κατά τη φετινή σεζόν, ενώ η Τσέλσι αναμένεται να επανέλθει στο "κόλπο" της διεκδίκησής του το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τι φάση με τους Ντεμπελέ;
TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ