ΣΚΩΤΙΑ

Με την έγκριση της ιρλανδικής πρεσβείας ο Στόουκς

Με την έγκριση της ιρλανδικής πρεσβείας ο Στόουκς

Η πρεσβεία της Ιρλανδίας στην Αθήνας τάχθηκε υπέρ της έλευσης του Ιρλανδού επιθετικού, Άντονι Στόουκς στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού

Ο Άντονι Στόουκς, ο Ιρλανδός επιθετικός ο οποίος αναφέρεται ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, λόγω καταγωγής και παράδοσης, έχει ξεχωριστή σχέση με το Τριφύλλι. Άλλωστε, η πατρίδα του, η Ιρλανδία έχει ως έμβλημα στην εθνική ομάδα το Τριφύλλι!

Η αναπαραγωγή της πληροφορίας της από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, δεν πέρασε ασχολίαστη από την πρεσβεία της Ιρλανδίας στην Αθήνα.

Με "τιτίβισμα" της στο Twitter, τόνισε ότι θα ήταν υπέροχο ένας Ιρλανδός να αγωνιστεί με τη φανέλα με το Τριφύλλι, το οποίο ανέφερε μεν με λατινικούς χαρακτήρες, αλλά με ελληνική προφορά!

Ωστόσο, αν και το έμβλημα έπρεπε να δίνει ένα λόγο παραπάνω στον Στόουκς για να προτιμήσει τον Παναθηναϊκό, εντούτοις εκείνος έχει εκφράσει την προτίμηση του στο αγγλικό ποδόσφαιρο!

Λίγο μετά το tweet της πρεσβείας, η Mirror μέσω του δικού της λογαριασμού στο Twitter, αναφέρθηκε επιθυμία των εν Ελλάδι Ιρλανδών να δουν στην Αθήνα τον Στόουκς!

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ