ΣΚΩΤΙΑ

Η Ρέιντζερς στην τέταρτη κατηγορία!

Η Ρέιντζερς στην τέταρτη κατηγορία!
© PA

Γροθιά στο στομάχι η απόφαση της σκωτσέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τη Ρέιντζερς, με τους ιστορικούς "διαμαρτυρόμενους" να παίρνουν το δρόμο για την τέταρτη τη τάξει κατηγορία.

Η Ρέιντζερς αποτελεί τον σύλλογο με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη (54), όμως το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό να σώσει την ιστορική ομάδα της Γλασκώβης από τον ντροπιαστικό εξευτελισμό λόγω οικονομικών χρεών.

Η σκωτσέζικη Football League συνεδρίασε την Παρασκευή αναφορικά με το μέλλον της Ρέιντζερς, με την απόφαση να είναι καταδικαστική για αυτήν καθώς την υποχρεώνει να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Irn-Bru Third Division, ήτοι την τέταρτη κατηγορία!

Αρχικά οι σύλλογοι της SPL δεν έδωσαν έγκριση για τη συμμετοχή των "διαμαρτυρομένων" στο νέο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Γλασκώβης να προσφύγει στη Football League ώστε να της επιτραπεί η άδεια συμμετοχής στην δεύτερη κατηγορία (First Division).

Oύτε όμως εκεί μπόρεσαν να "στεριώσουν", καθώς από τις 30 ομάδες που απαρτίζουν τις τρεις κατηγορίες της σκωτσέζικης Football League (Division 1, Division 2, Division 3) οι 25 αποφάσισαν ψήφισαν για... παραπομπή της Ρέιντζερς στην τέταρτη κατηγορία.

Όσο για τους αντιπάλους που θα έχουν τη νέα σεζόν οι "τζερς" σε αυτή την κατηγορία, αυτοί είναι οι: Annan Athletic, Berwick, Clyde, East Stirling, Elgin, Montrose, Peterhead, Queens Park, Stirling, Stranraer...

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ