ΣΚΩΤΙΑ

Η Σέλτικ απέκλεισε την Ρέιντζερς

Η Σέλτικ απέκλεισε την Ρέιντζερς

Η Σέλτικ νίκησε με 2-0 την Ρέιντζερς στον ημιτελικό του League Cup, πήρε το 1ο Old Firm μετά από 3 χρόνια και θα παίξει τελικό με την Νταντί Γιουνάιτεντ (videos)

Με δύο γρήγορα γκολ η Σέλτικ ήταν η νικήτρια του πρώτου Old Firm μετά από σχεδόν 3 χρόνια, έτσι προκρίθηκε στον τελικό του League Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Το σκορ στο "Χάμπντεν Παρκ" της Γλασκώβης άνοιξε το στο 10' ο Λάιγκ Γκρίθιφς και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 31' ο Κρις Κόμονς.

Το τελευταίο ντέρμπι ήταν τα τέλη Απριλίου 2012 και βέβαια ακολούθησε ο υποβιβασμός της Ρέιντζερς λόγω χρεών. Μετά από δύο προβιβασμούς δεν είναι σίγουρο πως θα πάρει και τρίτο για να επιστρέψει τη νέα σεζόν στην Premier League, καθώς η Χαρτς είναι 1η με +16 και θα πάρει απευθείας την άνοδο, έτσι η Ρέιντζερς θα παίξει play-offs.

ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Λούστιγκ (84' Μάθιους), Ντινέιερ, Φαν Ντάικ Ισαγκίρε, Σκοτ Μπράουν, Μπίτον, Κόμονς, Γιόχανσεν, Στόουκς (74' Φόρεστ), Γκρίφιθς (68' Γκουιντέτι).

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Σίμονσεν, Φόστερ, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΚάλοχ, Λι Γουάλας, Ίαν Μπλακ, Έιρντ (46' Ντέιλι), Νίκι Λο, Χάτον, Στίβεν Σμιθ, Κένι Μίλερ.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Νταντί Γιουνάιτεντ - Αμπερντίν 2-1 (60' Μόρις, 84' Τσιφτσί / 49' Ντάνιελς)

Σέλτικ - Ρέιντζερς 2-0 (10' Γκρίθιφς, 31' Κόμονς)

Σέλτικ - Ρέιντζερς 2-0

Νταντί Γιουνάιτεντ - Αμπερντίν 2-1

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ