ΣΚΩΤΙΑ

Η Ρέιντζερς απέκλεισε την Σέλτικ

Η Ρέιντζερς απέκλεισε την Σέλτικ

Η Ρέιντζερς νίκησε με 5-4 την Σέλτικ στην διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Scottish FA Cup, λίγες ημέρες μετά την άνοδό της στην Premier League (video)

Η Ρέιντζερς έχει επιστρέψει για τα καλά, καθώς λίγες ημέρες μετά την άνοδό της στην Scottish Premier League, απέκλεισε την Σέλτικ στον ημιτελικό του Scottish FA Cup, επικρατώντας με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι "προτεστάντες" προηγήθηκαν και στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, οι "καθολικοί" όμως απάντησαν, για να... λυγίσουν τελικά στα πέναλτι.

Στον τελικό η Ρέιντζερς θα αντιμετωπίσει την Χιμπέρνιαν, η οποία το Σάββατο είχε αποκλείσει την Νταντί Γιουνάιτεντ, επίσης στα πέναλτι. Το εντυπωσιακό είναι πως και η Χιμπέρνιαν είναι ομάδα της Β' κατηγορίας (Championship)!

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Φοδέριγχαμ, Ταβερνιέ, Κίρναν (88' Ζελαλέμ), Ντάνι Γουίλσον, Λι Γουάλας, Μπολ, Σιλς (66' Νίκι Λο), Χόλιντεϊ, Χολτ, ΜακΚάι, Κένι Μίλερ (90' Κλαρκ).

ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Μπογιατά (25' Σβιατσένκο), Μουλγκρού, Τιέρνι, Σκοτ Μπράουν, Μπιτόν, Ρόμπερτς, Γιόχανσεν (84' Ρόγκιτς),Μακάι-Στίβεν (71' ΜακΓκρέγκορ), Γκρίφιθς.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Σάββατο

Χιμπέρνιαν - Νταντί Γιουνάιτεντ 0-0 [4-2 πέν.]

Κυριακή

Ρέιντζερς - Σέλτικ 2-2 [5-4 πέν.] (16' Κένι Μίλερ, 96' ΜακΚάι / 50' Σβιατσένκο, 106' Ρόγκιτς)

Ρέιντζερς - Σέλτικ 2-2 [5-4 πέν.]

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ