ΣΚΩΤΙΑ

Η πεντάρα από τη Σέλτικ έφερε την απόλυση του Μέρτι

Η πεντάρα από τη Σέλτικ έφερε την απόλυση του Μέρτι

Ο Γκρέιαμ Μέρτι αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς μετά τη συντριβή 5-0 που γνώρισαν οι "διαμαρτυρόμενοι" από τη Σέλτικ.

Σε προχωρημένες επαφές με τη Ρέιντζερς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο παλαίμαχος μέσος της Λίβερπουλ, που την εφετινή χρονιά ήταν προπονητής της Κ18 των "κόκκινων", είναι έτοιμος να δεχθεί την πρόταση της σκοτσέζικης ομάδας και να καθίσει σε επαγγελματικό πάγκο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Την ίδια στιγμή, ο Γκρέιαμ Μέρτι αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς μετά τη συντριβή 5-0 που γνώρισαν οι "διαμαρτυρόμενοι" από τη Σέλτικ, αποτέλεσμα που επέτρεψε στους "Κέλτες" να κατακτήσουν και μαθηματικά τον 7ο διαδοχικό τίτλο τους στη Σκωτία.

Ο 43χρονος Μέρτι είχε αναλάβει προσωρινά στα τέλη Οκτωβρίου, μετά την απόλυση του Πέδρο Καϊσίνια, ενώ τον Δεκέμβριο η διοίκηση του ανέθεσε το τιμόνι της ομάδας έως το τέλος της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Μέρτι ανέλαβε προσωρινά την τεχνική καθοδήγηση της πρώτης ομάδας της Ρέιντζερς, καθώς τον Φεβρουάριο του 2017 είχε καλύψει το κενό που άφησε ο Μαρκ Γουορμπέρτον.

Η Ρέιντζερς βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Premiership της Σκωτίας, όντας τρεις βαθμούς πίσω από την δεύτερη Αμπερντίν και ισόβαθμη με τη Χιμπέρνιαν, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ