ΣΚΩΤΙΑ

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ρέιντζερς ο Τζέραρντ

FILE - In this Feb. 9, 2016, file photo, Los Angeles Galaxy midfielder Steven Gerrard, gestures to fans after a soccer match against Club Tijuana, in Carson, Calif. Gerrard is returning to Liverpool, England, it was announced Friday, Jan. 20, 2017, to take up a position in the team's youth academy, starting in February. (AP Photo/Mark J. Terrill, File)
Τζέραρντ (AP Photo/Mark J. Terrill, File) AP

Την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς ανέλαβε και επισήμως ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο 38χρονος Άγγλος πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Στίβεν Τζέραρντ στην τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς. Η ομάδα της Γλασκώβης ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο 38χρονος ανέφερε: "Είναι τιμή μου που αποτελώ τον νέο προπονητή της Ρέιντζερς. Έχω μεγάλο σεβασμό γι' αυτήν την ομάδα, για την ιστορία της και την παράδοση που έχει. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο ταξίδι στη Ρέιντζερς".

Ο πρόεδρος Ντέιβ Κινγκ δήλωσε ότι ο Τζέραρντ έχει την απαραίτητη γνώση και το ταπεραμέντο να καθοδηγήσει την ομάδα και πως είναι ο κατάλληλος για να την κοουτσάρει. Εσχάτως ο Άγγλος προπονούσε την U18 της Λίβερπουλ.

Το έργο του στην ομάδα της Σκωτίας δεν θα είναι εύκολο .Η μεγάλη αντίπαλος της Ρέιντζερς, Σέλτικ, είναι η "μόνιμη" κάτοχος του τίτλου της Scottish Premiership τα τελευταία επτά χρόνια. Το τελευταίο πρωτάθλημα των "τζερς" ήταν το 2011.

Έπειτα μεσολάβησε ο υποβιβασμός τους και η απόλυτη κυριαρχία της Σέλτικ (έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα έκτοτε, αλλά η Ρέιντζερς παραμένει πρώτη σε συγκομιδή πρωταθλημάτων).

(AP Photo/Mark J. Terrill, File)

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ