ΣΚΩΤΙΑ

5χρονος απολογείται στην Σέλτικ γιατί έχασε το ματς!

5χρονος απολογείται στην Σέλτικ γιατί έχασε το ματς!

Διαβάστε για την γλυκιά ιστορία του 5χρονου Louis Kayes ο οποίος πήρε τηλέφωνο στη Σέλτικ για να ζητήσει συγνώμη που δεν μπόρεσε να πάει στο γήπεδο στον αγώνα με την Μάδεργουελ.

Η κίνηση ενός 5χρονου στη Σκωτία να ζητήσει... συγνώμη από τη Σέλτικ επειδή δεν πήγε στο γήπεδο είναι μία από τις πιο γλυκιές που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Louis Kayes κάλεσε το σύλλογο για να απολογηθεί που έχασε το ματς του Σαββάτου (15/10) με την Μάδεργουελ γιατί έπεσε πάνω στο πάρτι γενεθλίων του φίλου του.

Η Lisa Kayes, η 35χρονη μητέρα του μικρού, αφηγείται στο ραδιόφωνο του BBC: "Είχε πάρει το τηλέφωνό μου και ήταν στο σαλόνι. Ξαφνικά ακούω ηχογραφημένο μήνυμα από τον τηλεφωνητή του Celtic Park: Ευχαριστώ που μας καλέσατε".

Τι είχε συμβεί λοιπόν: "Ήθελε να πάρε τον προπονητή, Μπρένταν Ρότζερς, και τον αγαπημένο του παίκτη Σκοτ Μπράουν, για να τους ζητήσει συγνώμη και να τους εξηγήσει τον λόγο της απουσίας του. Ήθελε να ξέρουν και οι δύο γιατί δεν κατάφερε να πάει στο γήπεδο, σε περίπτωση που τον έψαχναν!"

5χρονος απολογείται στην Σέλτικ γιατί έχασε το ματς!

Ο 5χρονος είπε στο BBC ότι το πάρτι που πήγε ήταν καλό, ωστόσο δεν πρόκειται να χάσει τον αγώνα με την Γκλάντμπαχ. Πρόβλεψε μάλιστα νίκη με 3-1 αλλά ομολόγησε ότι έχει μία νευρικότητα για το ματς ( σ.σ. ίσως είχε προαίσθημα για την... γκάφα του Τουρέ).

Η μητέρα του συμπλήρωσε ότι "είναι ίσως ο πιο παθιασμένος πεντάχρονος οπαδός της Σέλτικ. Δεν θέλει να χάνει ματς. Νομίζω ότι αυτό με την Μάδεργουελ ήταν το τελευταίο εντός έδρας που δεν πήγε".

Πηγή: bbc.com

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ