ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ζέκα: "Να αγοράσει τον Μήτρογλου"

Ζέκα: "Να αγοράσει τον Μήτρογλου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πορτογαλικός Τύπος καλεί τη διοίκηση της Μπενφίκα να ενεργοποιήσει τη ρήτρα για την αγορά του Κώστα Μήτρογλου από τη Φούλαμ και ο Κάρλος Ζέκα υποστήριξε την άποψη.

Ο Κώστας Μήτρογλου απολαμβάνει την αναγνώριση στην Πορτογαλία, αφού το Σάββατο έκρινε την έκβαση του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και τη Μπενφίκα στο "Ζοσέ Αλβαλάδε", σκοράροντας το μοναδικό γκολ.

Ο διεθνής επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στη Λισαβόνα, από τη Φούλαμ και για να παραμείνει στην πρωτεύουσα της χώρας, πρέπει να δαπανηθούν 7 εκατομμύρια ευρώ, που προβλέπονται ως οψιόν αγοράς. Με τον τύπο της ιβηρικής χώρας να τάσσεται αναφανδόν της δαπάνης αυτού του ποσού...

Ο πορτογαλικός ραδιοφωνικός σταθμός "Bola Branca" ζήτησε την άποψη του Ζέκα, για το αν αξίζει η Μπενφίκα να ξοδέψει αυτό το ποσό και να διατηρήσει τον Μήτρογλου στο ρόστερ της και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, απάντησε καταφατικά.

"Η Μπενφίκα πρέπει να αγοράσει τον Μήτρογλου, επειδή έχει ταιριάξει με την ομάδα και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει" ανέφερε ο Ζέκα και δικαιολόγησε την άποψη του, κρίνοντας "από τα αποτελέσματα που έχει πετύχει μέχρι τώρα".

Έπειτα, ο Ζέκα μετέφερε αυτά που λέγονται στην Ελλάδα για τον Μήτρογλου: "Ακούω αυτά που λένε για αυτόν. Ότι μπορεί να βρεθεί ομάδα να πληρώσει ακόμα περισσότερα χρήματα από αυτά που προβλέπονται στη ρήτρα του".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ