ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Χαμός" στη Σπόρτινγκ, που ανακοίνωσε Μιχάιλοβιτς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÅÍÁÑÎÇ ÊÏÑÅÏ ÏÐÁÄÏÉ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας EUROKINISSI SPORTS

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σίνισα Μιχάιλοβιτς στη τεχνική ηγεσία, προειδοποίησε ότι θα λάβει νομικά μέτρα σε βάρος των παικτών που αποχωρούν από την ομάδα.

Νέο προπονητή έχει η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Η ομάδα της Πορτογαλίας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Μετά τις Μπολόνια, Κατάνια, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Μίλαν και Τορίνο, ο 49χρονος ανέλαβε τα "λιοντάρια".

Βέβαια η κατάσταση στον σύλλογο της Λισσαβώνας δεν είναι καθόλου καλή. Οι Ρούμπεν Ριμπέιρο, Μπατάγλια και Ραφαέλ Λεάο έγιναν οι επόμενοι ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν να φύγουν, μετά την επίθεση που δέχτηκαν τον προηγούμενο μήνα από τους οπαδούς.

Το είχαν ήδη πράξει οι Γουίλιαμ, Ρούι Πατρίσιο, Μπας Ντοστ, Μπρούνο Φερνάντες, Ζέλσον και Ποντένσε. Με εννέα παίκτες να τερματίζουν τη συνεργασία τους, η Σπόρτινγκ χάνει τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ από ενδεχόμενες πωλήσεις, μέχρι που έγινε λόγος και για πτώχευση.

Η διοίκηση της Σπόρτινγκ βγήκε μπροστά και ξεκαθάρισε ότι θα λάβει νομικά μέτρα σε βάρος των παικτών που αποχωρούν από την ομάδα, ενώ προειδοποίησε ότι οι ομάδες που θα κινηθούν για να τους αποκτήσουν, θα πρέπει πρώτα να την αποζημιώσουν.

Ο πρόεδρος Μπρούνο ντε Καρβάλιο υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές αυτοί αποφάσισαν να φύγουν όχι για την επίθεση που δέχτηκαν από τους οπαδούς, αλλά για τα λεφτά!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ