ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Βοήθεια στην πυρόπληκτη Μαδέιρα από Κριστιάνο

Βοήθεια στην πυρόπληκτη Μαδέιρα από Κριστιάνο

Η πυρκαγιά στη Μαδέιρα άφησε πίσω της τρεις νεκρούς και πολλούς τραυματίες με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, να προσφέρει οικονομική βοήθεια στη γενέτειρά του.

Τρεις επιβεβαιωμένοι νεκροί και 300 νοσηλευόμενοι με εγκαύματα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε στη Μαδέιρα, στην Πορτογαλία, γενέτειρα του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ευαισθητοποιημένος από το μέγεθος της καταστροφής - πρέπει να προστεθούν στα ανωτέρω εκατοντάδες εγκαταλελειμμένες εστίες (μερικές εκ των οποίων ολοσχερώς καμένες) και περιουσία των κατοίκων και εκτάσεις γης παραδομένες στις φλόγες - ο Κριστιάνο μίλησε με τον δήμαρχο της Μαδέιρα, Μιγκέλ Αλμπουρκέρκε και του προσέφερε οικονομική βοήθεια.

"Μου προκαλεί βάρος στην καρδιά αυτό που συμβαίνει στη Μαδέιρα και στην υπόλοιπη χώρα. Πολλή δύναμη σε όλους και ευχαριστώ στους πυροσβέστες που ρισκάρουν τη ζωή τους, για σώσουν αυτή πολλών άλλων. Είμαι μαζί σας", ήταν το περιεχόμενο της δημοσίευσης του Πορτογάλου άσου στο Instagram.

Το μέγεθος της οικονομικής βοήθειας που παράσχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο η κίνηση από μόνη της δείχνει το μεγαλείο του ανθρώπου.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ