ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το Super Cup με γκολάρες η Μπενφίκα

Το Super Cup με γκολάρες η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα νίκησε 3-0 την Μπράγκα και κατέκτησε το "Supertaça 2016", το πορτογαλικό Super Cup δηλαδή. Γκολάρες από Σέρβι, Ζόνας και Πίτσι, βασικός ο Μήτρογλου, αλλαγή ο Σάμαρης (video)

Με τρόπαιο ξεκίνησε η χρονιά για την Μπενφίκα, καθώς κατέκτησε το νίκησε 3-0 την Μπράγκα και κατέκτησε το "Supertaça 2016", το πορτογαλικό Super Cup δηλαδή.

Ο 22άχρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, Φράνκο Σέρβι, άνοιξε το σκορ στο 10' με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα (αποκτήθηκε από την Ροσάριο Σεντράλ).

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν βασικός και αγωνίστηκε μέχρι το 66', ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης μπήκε στο ματς στο 79', αντί του Ζόνας, ο οποίος στο 75' είχε κάνει το 2-0.

Την εξαιρετική πάσα στον Ζόνας είχε κάνει ο Πίτσι, ο οποίος στο 92' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με τρομερό "σκαφτό" πλασέ. Και τα τρία γκολ της Μπενφίκα ήταν πανέμορφα.

Το Super Cup με γκολάρες η Μπενφίκα

Σκόρερς: 10' Σέρβι, 75' Ζόνας, 92' Πίτσι

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Νέλσον Σεμέντο, Λουιζάο, Λίντελεφ, Άλεξ Γκριμάλδο, Φέισα, Αντρέ Όρτα, Πίτσι, Σέρβι (87' Σάλβιο), Ζόνας (79' Σάμαρης), Μήτρογλου (68' Ραούλ Χιμένες).

ΜΠΡΑΓΚΑ: Μαραφόνα, Μπαϊάνο, Μπολί, Αντρέ Πίντο, Μαρσέλο Γκοϊάνο, Μάουρο, Πέδρο Τίμπα (65' Ουίλσον Εντουάρντο), Βούκτσεβιτς, Πέδρο Σάντος (88' Τζάβαν Περέιρα), Ράφα Σίλβα, Στόιλκοβιτς (68' Κοκά).

Μπενφίκα - Μπράγκα 3-0

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ