ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το Πόρτο - Μπενφίκα σε... άλλη διάσταση

Το Πόρτο - Μπενφίκα σε... άλλη διάσταση

Οι φίλοι της Πόρτο θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με την Μπενφίκα την ερχόμενη Κυριακή (20/9) σε virtual reality. Διαβάστε τι ακριβώς θα ζήσουν οι φίλαθλοι των "Δράκων" στο "Ντραγκάο".

Ένα ντέρμπι διαφορετικό απ' τα άλλα είναι αυτό της Κυριακής (20/9) ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα στο "Ντραγκάο". Μια μάχη... άλλων διαστάσεων και οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά τεχνολογικοί. Και εξηγούμαστε.

Οι φίλοι των "δράκων" που θα βρεθούν στο γήπεδο θα βιώσουν κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό. Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί αγώνας τέτοιου επιπέδου και θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν σε virtual reality με τη συνδρομή των γυαλιών Gear VR της Google.

Αν μη τι άλλο, μια ιστορική στιγμή και ασφαλώς μεγάλο στοίχημα για τους ανθρώπους της Πόρτο, διότι πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο εγχείρημα, το οποίο θα πρέπει να λειτουργήσει στην εντέλεια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που περιμένουν όλοι.

Στο γήπεδο θα υπάρχουν στημένες πέντε κάμερες και μέσω αυτών οι θεατές θα βλέπουν το ντέρμπι σε άλλη διάσταση, κάνοντας ως και στροφές 360 μοιρών. Οι φίλαθλοι της Πόρτο περιμένουν πως και πως να ζήσουν αυτή την εμπειρία, η οποία αναμένεται να έχει και ανάλογη συνέχεια, εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν.

Δείτε και αυτό:

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ