ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας δικαίωσε Ποντένσε και Ρουί Πατρίσιο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σωστά διέκοψαν μονομερώς τη συνεργασία τους με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας οι Ποντένσε και Ρουί Πατρίσιο, όσον αφορά τους "αμιγώς αθλητικούς σκοπούς", έκρινε το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας.

Μετά την επίθεση των οπαδών της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο της ομάδας τον περασμένο Μάιο, Ρουί Πατρίσιο και Ντάνιελ Ποντένσε πατώντας στη σχετική νομοθεσία κατήγγειλαν τις συμβάσεις τους και τερμάτισαν μονομερώς τη συνεργασία τους με τον σύλλογο.

Ο πρώτος κατέληξε στην αγγλική Γουλβς και ο δεύτερος στον Ολυμπιακό, με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να προσφεύγει στα δικαστήρια διεκδικώντας αποζημιώσεις.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (20/7), το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας έκρινε πως οι δύο παίκτες σωστά διέκοψαν μονομερώς τη συνεργασία τους με τα "λιοντάρια της Λισσαβώνας" όσον αφορά τους "αμιγώς αθλητικούς σκοπούς".

Απόφαση που αμφισβητείται έντονα από την Σπόρτινγκ, που επιμένει ότι δεν είναι νόμιμη η ενέργεια των δύο παικτών.

Σχετικά με την εργασιακή σχέση, η υπόθεση παραμένει ενώπιον των πορτογαλικών δικαστηρίων και η εκδίκαση θα γίνει στο εργατικό ή το αθλητικό δικαστήριο.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ