ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Συμπαίκτης με Σάμαρη και Μήτρογλου ο Καρίγιο

Συμπαίκτης με Σάμαρη και Μήτρογλου ο Καρίγιο

Μετά από πέντε χρόνια στη Σπόρτινγκ, ο Αντρέ Καρίγιο - ο οποίος απασχόλησε μεταγραφικά και τον Ολυμπιακό πέρυσι - μένει στην ίδια πόλη (Λισσαβώνα) αλλά αλλάζει ομάδα καθώς είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα για τις επόμενες πέντε σεζόν.

Ο 25χρονος διεθνής Περουβιανός εξτρέμ, Αντρέ Καρίγιο, είναι κι επίσημα συμπαίκτης των Κώστα Μήτρογλου κι Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, καθώς ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τους "αετούς" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι η στιγμή που περίμενα πολύ καιρό. Από τώρα είμαι στη διάθεση του Ρουί Βιτόρια. Είμαι επίσημα παίκτης της Μπενφίκα και νιώθω πολύ καλά. Έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω τη δουλειά", υποστήριξε ο Περουβιανός άσος.

Ο Αντρέ Καρίγιο, ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού επί τεχνικής ηγεσίας Μάρκο Σίλβα, αποτέλεσε πεδίο διαμάχης (ακόμη μιας) μεταξύ των δύο ομάδων της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ, ενώ είχε να παίξει με τα "λιοντάρια" από τις 13 Σεπτέμβρη του 2015, καθώς ήταν σε "καθεστώς σιωπηλής τιμωρίας" για την άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του γιατί όπως όλα δείχνουν είχε συμφωνήσει με την Μπενφίκα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ