ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Συμφωνία Σεφέροβιτς - Μπενφίκα για το καλοκαίρι

Συμφωνία Σεφέροβιτς - Μπενφίκα για το καλοκαίρι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "O' Jogo", ο μάνατζερ του Χάρις Σεφέροβιτς έδωσε τα χέρια με την Μπενφίκα για συμβόλαιο πέντε ετών, το οποίο θα έχει ισχύ απ' το προσεχές καλοκαίρι.

Παίκτης της Μπενφίκα θα πρέπει να θεωρείται ο Χάρις Σεφέροβιτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας " O' Jogo", o μάνατζερ του 24χρονου επιθετικού έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τους "Αετούς της Λισαβόνας" για συμβόλαιο πέντε ετών, το οποίο θα έχει ισχύ απ' το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ελβετός στράικερ ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, απ' την οποία μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα να μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του απ' την 1η Ιανουαρίου, χωρίς ο γερμανικός σύλλογος να "καρπωθεί" ούτε ευρώ.

Συμφωνία Σεφέροβιτς - Μπενφίκα για το καλοκαίρι

Αρχικά, οι άνθρωποι της Μπενφίκα βρισκόταν σε επαφές με τους ομολόγους τους της Άιντραχτ προκειμένου να αποκτήσουν τον Σεφέροβιτς απ' τον Ιανουάριο, όμως το ποσό που ζήτησαν οι Γερμανοί (σ.σ. περίπου 2.000.000 ευρώ) κρίθηκε υπερβολικό. Το ρεπορτάζ της "O' Jogo" αναφέρει πως ο Σεφέροβιτς, απ' την πλευρά του, θα λαμβάνει 1.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Επίσης, το γεγονός πως υπάρχει υπεροπλία στην επιθετική γραμμή (Χιμένες, Μήτρογλου, Ζόνας, Γκονσάλο Γκέντες), έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τους διοικούντες την πορτογαλική ομάδα. Ο Σεφέροβιτς αγωνίζεται την τελευταία τριετία στην Άιντραχτ, με την οποία μετράει 17 γκολ και 13 ασίστ σε 80 συμμετοχές. Παράλληλα, είναι 38 φορές διεθνής με την εθνική Ελβετίας.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ