ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στις 20 Μαρτίου η απόφαση για Σάντος

Στις 20 Μαρτίου η απόφαση για Σάντος

Στις 20 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η απόφαση του CAS για την ενδεχόμενη μείωση της ποινής αποκλεισμού οκτώ αγωνιστικών του τεχνικού της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και νυν της αντίστοιχης της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, θα μάθει την απόφαση του CAS, στο αίτημα που έχει καταθέσει για μείωση της ποινής αποκλεισμού των 8 αγωνιστικών που του είχε επεβληθή.

Ο Φερνάντο Σάντος είχε τιμωρηθεί με τον αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών μετά την αντίδρασή του προς το διαιτητή της αναμέτρησης Ελλάδα - Κόστα Ρίκα, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το περασμένο καλοκαίρι.

Στην ακρόασή του ενώπιον των δικαστών του CAS, κλήθηκαν να καταθέσουν οι Λεωνίδας Βόκολος, Τάκης Φύσσας και Αλέξανδρος Μανιάτογλου, το Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Η απόφαση ανακοινώνεται εννιά ημέρες πριν τον αγώνα της Πορτογαλίας κόντρα στη Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2016 και ανάλογα αναμένεται να κριθεί εάν ο Φερνάντο Σάντος καθίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ