ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στη Σπόρτινγκ ο Αντρέ Πίντο

Στη Σπόρτινγκ ο Αντρέ Πίντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Αντρέ Πίντο, ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό παλαιότερα. Η ρήτρα αποδέσμευσης ανέρχεται στα 45.000.000 ευρώ.

Κάποτε φορούσε πράσινη φανέλα, όταν ήρθε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2012/13. Μετά από ένα τριετές διάλειμμα στα... κόκκινα με την Μπράγκα, ήρθε η ώρα να ντυθεί εκ νέου στα πράσινα.

Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Αντρέ Πίντο, με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2021. Άλλωστε, μόλις την Πέμπτη (27/4) έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα.

Ο Αντρέ Πίντο ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, από την οποία δόθηκε δανεικός κατά σειρά σε Σάντα Κλάρα, Βιτόρια Σετούμπαλ, Πορτιμονένσε και Ολιανένσε.

Τα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας υπολογίζουν πολύ στον Αντρέ Πίντο. Ενδεικτική της ανωτέρω διαπίστωσης είναι η ρήτρα αποδέσμευσης που τέθηκε για τον Πορτογάλο και η οποία ανέρχεται στα 45.000.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ ΠΙΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ:

Στη Σπόρτινγκ ο Αντρέ Πίντο

Photo credits: Eurokinissi, Sporting CP

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ