ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σάντος: "Μέσα στους κορυφαίους 3 παίκτες ο Ντέκο"

Σάντος: "Μέσα στους κορυφαίους 3 παίκτες ο Ντέκο"
Μπαρτσελόνα 2006 - Πόρτο 2004 4-4 © EPA

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ντέκο και ξεκαθάρισε πως δεν μιλάει με κανέναν από τον ομοσπονδία της Πορτογαλίας για να αναλάβει την ομάδα.

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε στη φιλική αναμέτρηση Μπαρτσελόνα 2006 με Πόρτο 2004 και κάθισε στον πάγκο των "δράκων". Λίγο μετά το τέλος έκανε δηλώσεις για τον Ντέκο και την Πορτογαλία.

"Ήταν εύκολο να κάνεις προπόνηση με εκείνους τους παίκτες. Καλοί χαρακτήρες που δεν έχασαν την αξία τους. Για το παιχνίδι τα πηγαίναμε καλά, μέχρι να μπουν μέσα Μέσι και Ετό".

Για τον Ντέκο, είπε: "Υπήρξε σπουδαία προσωπικότητα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ήταν όμορφο που γέμισε ένα γήπεδο για να τον τιμήσει.

Ο Ντέκο είναι μέσ στους τρεις κορυφαίους παίκτες που έχω προπονήσει. Δεν είναι δίκαιο που το λέω για τους υπόλοιπους, όμως σίγουρα αξίζει αυτή τη θέση".

Τέλος για τα σενάρια που τον θέλουν στην εθνική Πορτογαλίας, τόνισε: " Η Πορτογαλία έχει προπονητή οπότε κάθε συζήτηση για το θέμα δεν έχει νόημα. Ακολουθεί το Euro 2016".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ